Összes oldalmegjelenítés

2011. július 15., péntek

Index

Az index fórumon található topikok hatására kezdtem el drótozni. Sokat köszönhetek neki, mindig segítőkészek, kedvesek, de ha kell megmondják, hogy nem jó itt vagy ott, vagy az egész rossz. :)

Horgolni még talán általánosban megtanultam (23 éves vagyok). Most már egész ügyes vagyok, de azért nehezebb darabok, vagy ruháknak még nem állnák neki. Most jutottam kb. el arra a szintre, hogy mondjuk szívesen horgolnák egy egyszerűbb topot.

Gyöngyözésről annyit, hogy most nagyon "divatos" és persze nagyon mutatós a peyote. Természetesen kipróbáltam, de nekem elég nehéz és lassú, ez abból is adódik, hogy nem vagyok túl ügyes még. Most azt abbahagytam, de nem mondom hogy nem fogom újra megpróbálni, csak most pihenek. :)

Nos és ami nagyon érdekel, az a hajócsipke, amihez vagy hajócskára vagy mint később kiderült egy speciális tűre van szükség ami jó hosszú kb. 15 cm. Én a tűs verziót válaszottam, mert a szemek felhelyezése hasonlít a kötésre, amit kicsit már tudok. Sok helyen olvastam, hogy a tűssel nem lesz annyira szoros, viszont láttam ellenpéládát is, így szerintem csak gyakorolat és szimpátia dönti el, hogy ki melyiket választja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése